Sekmen'den öğrencilere ulaşım jesti

Güncelleme Tarihi:

Sekmenden öğrencilere ulaşım jesti
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2017 14:33

Sekmen'den öğrencilere ulaşım jesti

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)-Erzurum'da Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) katılacak öğrenciler sınav merkezlerine ücretsiz olarak taşınacak.



Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı yazılı açıklamada, “Şehrimizde bulunan 23 bin 749 öğrencimizin Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na rahat bir şekilde ulaşmaları için 12 Mart Pazar günü sınav yerlerine ücretsiz olarak taşınacak. Büyükşehir Belediyemize ait otobüsler, özel halk otobüsleri ve minibüsler olmak üzere toplam 324 toplu taşıma aracımızda YGS'ye girecek olan öğrencilerimizden hiçbir ücret almayacak. Çocuklarımız araç sürücülerine sınav belgelerini göstermeleri halinde söz konusu uygulamadan kolaylıkla yararlanabilecekler" diye konuştu



Başkan Sekmen, “Çocuklarımızın geleceğini ilgilendiren bu önemli sınavda herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için Büyükşehir Belediyemiz de gerekli tüm tedbirleri aldı. Özellikle Trafik Zabıta birimimiz klakson ve benzeri gürültü kirliliğine neden olabilecek kişi ve işyerleriyle ilgili sürekli devriye görevi yapıp denetimde bulunacak. Gece gündüz demeden bu sınava hazırlanan çocuklarımıza YGS öncesi başarılar diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!