Sekiz kadın Aydın'da fotoğraflarla Türk kadınını anlattı

Güncelleme Tarihi:

Sekiz kadın Aydında fotoğraflarla Türk kadınını anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 13:11

Sekiz kadın Aydın'da fotoğraflarla Türk kadınını anlattı

Haberin Devamı

ÜLKENİN beş kentinden bir araya gelen sekiz kadının objektiflerinden çıkan fotoğraflarla Türk kadını anlatıldı. Aydın'da açılan sergiyle eserler, beğeniye sunuldu.

Aydın, Ankara, İstanbul, Bursa ve Marmaris kentlerinden bir araya gelen sekiz kadın fotoğrafçı, 'İsimsiz' adlı sergi açtı. Efeler Belediyesi'nin destekleriyle Aydın Arkeoloji Müzesi'nde açılan sergide, 40 fotoğraf gösterime sunuldu. Serginin açılış törenine; CHP'li Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka ve davetliler katıldı. Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa, Aydın ve Marmaris'ten biraraya gelen 8 kadın fotoğrafçıdan Gülsev Aydın, Şiir Dürüst, Nadire Günday, Sema Karlıova, Aylin Kırgözoğlu, Havva Önder, Zeynep Özcan'ın yer aldığı serginin açılış törenine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Konuşma yapan Başkan Özakcan, "Biz belediye olarak her türlü sanatsal faaliyete destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz" dedi.

Sergide eseri bulunanlardan Günday, amaçlarının kadınların bakış açısıyla fotoğraf üretmek olduğunu belirterek, "Bu amacımız doğrultusunda Türk kadınını, fotoğraflarla anlatmak istedik. Objektifimize yansıyan fotoğrafları da açtığımız sergiyle vatandaşlarımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her birimizin bakış açısı farklı olduğu için ortaya da çok daha güzel bir şey çıktı" diye konuştu.

Serginin 14 Nisan'a kadar gezilebileceği belirtildi.

Cem ULUCAN / AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!