Şehitler için özel konser

Güncelleme Tarihi:

Şehitler için özel konser
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2018 10:17

Şehitler için özel konser

Haberin Devamı

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - KEMER Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Çanakkale Şehitleri Anma Konseri düzenledi. Konseri izleyen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, koro üyelerini tebrik ederken, "Tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz" dedi.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103'üncü yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kemer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından özel bir konser verildi. Tüm şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan konserde Çanakkale ve kahramanlık türküleri, marşlarla Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirildi. Konseri izleyen Belediye Başkanı Mustafa Gül, koro üyeleri ve izleyicilerle birlikte İzmir Marşı'nı söyledi.

'ŞEHİTLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUZ'

Başkan Mustafa Gül, koro üyelerini kutlarken, "Tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz" dedi. Koro Şefi Bahriye Kocadağ da koroya katkılarından dolayı Başkan Gül'e teşekkür etti ve çiçek verdi.

Konseri Başkan Gül'ün yanı sıra Meclis Üyesi Semih Top, CHP kadın ve gençlik kolları üyeleriyle çok sayıda vatandaş izledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!