Şehitkamil’de Cumhuriyet Kupası Yüzme Heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Şehitkamil’de Cumhuriyet Kupası Yüzme Heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 17:19

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ TARAFINDAN CUMHURİYET BAYRAMI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE DÜZENLENEN 4. GELENEKSEL ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KULÜPLERARASI CUMHURİYET KUPASI YÜZME YARIŞMALARI, 9-13 VE ÜSTÜ YAŞLARI ARASINDAKİ 418 SPORCUNUN KATILIMIYLA YAPILDI.

Şehitkamil Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 4. Geleneksel Şehitkamil Belediyesi Kulüplerarası Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmaları, 9-13 ve üstü yaşları arasındaki 418 sporcunun katılımıyla yapıldı. Yarışmada dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarla ödüllendirildi.
TURNUVAYA 12 SPOR KULÜBÜNDEN 418 SPORCU KATILDI
Şehitkamil Belediyesi tarafından Alleben Yüzme Havuzu’nda düzenlenen 4. Geleneksel Şehitkamil Belediyesi Kulüplerarası Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmalarına Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Levent Demir, Şehitkamil Halk Eğitim Müdiresi Suna Sert Polat, Şehitkamil Belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda sporcu ile aileleri katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Geleneksel Şehitkamil Belediyesi Kulüplerarası Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmalarının bu yıl 4. düzenlediklerini belirterek, “Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlediğimiz 4. Geleneksel Şehitkamil Belediyesi Kulüplerarası Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışlarına 12 Spor kulübünden yaklaşık 418 sporcumuz katılmakta. 4 farklı kategoride düzenlenen yarışmalarda tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Bu yıl ayrıca Şehitkamil Belediye Başkanlığımıza özgü olarak lisanslanma yaşından önce 8 yaş kategorisine yönelik teşvik yarışı düzenledik. Amacımız burada minik sporcularımızı spora teşvik etmek ve sporu sevdirmektir. Düzenlediğimiz bu turnuvaya katılan tüm sporcularımıza ve siz değerli velilerine teşekkür ediyor, tüm sporcularımıza tekrardan başarılar diliyorum” dedi.
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ TÜM YARIŞLARDA BAŞARI ELDE ETTİ
12 spor kulübünden 418 sporcunun katıldığı yarışma, 9-10 yaş bayan-erkek, 12-11 bayan erkek, 13 yaş ve üstü bayan erkek olmak üzere 4 farklı kategoride organize edildi.
Yarışta, minik yüzücüler şampiyon olmak için kıyasıya kulaç attı. Ayrıca Şehitkamil Belediye Başkanlığına özgü lisanslanma yaşından önce 8 yaş kategorisine yönelik teşvik yarışı yapıldı. Bu kategoride yarışan tüm sporculara yüzme branşının sevdirilmesi ve tabana yayılması adına çeşitli ödüller ve madalyaları verildi. Organizasyon esnasında yüzme yarışlarının yanı sıra paletli yüzme yarışları ve gösteri yarışları da yapıldı. Düzenlenen yarışmalarda, Şehitkamil Belediyespor Kulübü tüm kategorilerde şampiyonluğunu ilen ederek birinci oldu. Dereceye giren sporculara madalyaları, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Levent Demir, Şehitkamil Halk Eğitim Müdiresi Suna Sert Polat, tarafından takdim edildi.
Yarışma sonunda madalyalarını alan sporcular mutluluklarını dile getirerek, “Şehitkamil Belediyemizin düzenlemiş olduğu bu turnuvaya katıldığımız için çok mutluyuz. Burada birçok kulüpten gelen sporcularla yarıştık. Yarışmalarda birinci olduğumuz için çok mutluyuz. Bizlere böylesine anlamlı bir yarışmayı düzenleyen Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizleri eğiten ve yarışmalarda birinci olmamızı sağlayan tüm hocalarımıza da teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!