Şehit yakınları ve gaziler onuruna yemek

Güncelleme Tarihi:

Şehit yakınları ve gaziler onuruna yemek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2018 10:51

Şehit yakınları ve gaziler onuruna yemek

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle şehit yakınları ve gaziler onuruna bir yemek verdi.
Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan'ın ev sahipliğini Alpedo Kervan'da düzenlenen yemeğe şahit aileleri ve gazilerin dışında AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İmran Kılıç, İlker Çitil, Garnizon Komutanı Albay Adnan Köşker, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Cumhuriyet Başsavcı İlker Yazıcı, kaymakamlar, belediye başkanları, daire amirleri katıldı. Yemekte Vali Özkan, şehit ailesi ve gazilerle yakından ilgilenip, onlara her zaman yanlarında olduklarını söyledi.
15 Temmuz'da hain bir darbe girişiminin yaşandığını anımsatan Vali Özkan, ülkenin birliğine ve bütünlüğüne yapılmış bu girişime karşı Türk Milleti'nin birlik olduğunu söyledi. Özkan, "Milletimizin yüksek derecedeki milli ve manevi refleksleri bu tür şer odaklarına hiçbir zaman zemin bırakmayacaktır. PKK, DEAŞ, FETÖ gibi bütün terör örgütlerine karşı milletimiz, memleketin birliği, bütünlüğü için yek vücut, tek sestir" dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!