Şehit ve Gaziler Derneği'nden Vali Azizoğlu'na ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Şehit ve Gaziler Derneğinden Vali Azizoğluna ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2016 12:46

Şehit ve Gaziler Derneği'nden Vali Azizoğlu'na ziyaret

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)-Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nu makamında ziyaret etti.



Gazilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Azizoğlu, vatanımızın, bayrağımızın ve milletimizin ilelebet korunması için canını feda eden şehitlerimize ve kanlarını akıtan gazilerimize müteşekkir olduğunu söyledi. Şehit ve Gazilerin Türk halkı için çok değerli olduğunu belirten Vali Azizoğlu, "Sizlerin sorunu bizlerin sorundur. Her zaman yanınızdayız. Kısa sürede bende sizlerin ziyaretine geleceğim" dedi.



Dernek hakkında Vali Seyfettin Azizoğlu'na bilgi veren Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül ise şunları söyledi:



"Derneğimiz 2005 yılında kuruldu. Erzurum'daki şehit aileleri ve gaziler olarak elimizden geldiğince bir araya gelerek sorunlarımızı çözmeye çalışıyoruz. 226 üyemiz bulunmakta. Derneğimiz asansörü olmayan bir binanın altıncı katında. Tekerlekli sandalyeli gibi engelli üyelerimiz üzülerek söylüyorum ki bugüne kadar derneklerini görememiştir. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen bizlere müstakil bir yer verdi. Şu anda tadilatı yapılıyor. Oraya taşınırsak sorunumuz giderilmiş olacak."



Yapılan görüşmenin ardından Gaziler Vali Seyfettin Azizoğlu ile birlikte hatıra fotoğafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!