Şehit Ümit Çelik anıldı

Güncelleme Tarihi:

Şehit Ümit Çelik anıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 11:11

Şehit Ümit Çelik anıldı

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- TÜRKİYE Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri tarafından Şehit Piyade Çavuş Ümit Çelik anısına ailesi tarafından 40'ıncı günü nedeniyle iftar yemeği verildi. İftar yemeğine Vali Yardımcısı Ayhan Özkan ve ailesi, Garnizon Komutan vekili Şafak Seven, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mahmut Çetin ve eşi, Meteoroloji Müdürü Nazım Kul, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Veli Karacaköylü ve eşi, Şehidimizin akrabaları ve Dernek Üyeleri katıldı.
Şehit Ümit Çelik İle ilgili çeşitli resimli slâyt gösteriminin de yapıldığı programda dernek başkanı Rıfat Öcal verdiği bilgide, "Şehit Ümit Çelik 4 Mayıs 2016 tarihinde Sivas 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı emrinde acemi eğitimini tamamladığı, 7 Haziran 2016 tarihinde Şırnak'ın Silopi İlçesinde  70. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı emrinde usta eğitimi sırasında 23 Nisan 2017 tarihinde  Yıldırım düşmesi sonucu yaralandı. Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayıp, 6 Mayıs 2017 tarihinde şehit oldu, 7 Mayıs 2017'de Kırıkkale Şehitliği'nde son yolculuğuna uğurlanmıştı" dedi.
Şehitlik Camii din görevlisi Yalçın Demirel tarafından okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan dualardan sonra Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan ve diğer protokol tarafından Çelik ailesine sabır ve başsağlığı dilekleri iletildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!