Şehit polis Ahmet Çam'ın ailesine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Şehit polis Ahmet Çamın ailesine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2017 15:11

Şehit polis Ahmet Çam'ın ailesine ziyaret

Haberin Devamı

Müfit ONBAŞI/ÇUBUK(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Çubuk ilçesinde faaliyet gösteren Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği, İlçedeki şehit ve gazi yakınlarını yalnız bırakmıyor. Van'ın İpekyolu ilçesinde bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen patlayıcıyı imha etmeye çalışırken infilak etmesi sonucu 10 Mayıs 2016 tarihinde şehit düşen polis memuru Ahmet Çam'ın ailesine dernek başkanı Zeki Avan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret gerçekleştirdi.

Şehit evine gerçekleştirilen ziyarette, anne Hanım Çam, eşi Emine ve ablası Hatice Çam, şehidin çocukları Semanur, Beyza ve Ali Eğmen Çam hazır bulundu. Şehit ailelerini ve gazilerini belirli bir program dahilinde ziyaret etiklerini belirten Zeki Avan, "2017 yılının ilk ziyaretini şehit polis memuru Ahmet Çam'ın ailesini yönetim kurulu ile birlikte ziyaret etmiş bulunuyoruz. Şehidimizin 3 yetim çocuğu bulunmaktadır. Bu nedenle ziyaretimiz daha da anlam kazanmaktadır. Şehitlerimiz bu cennet vatanımız için seve seve canlarını feda ettiler. Bizlere düşen görev ise geride kalan emanetlerine sahip çıkıp, onları yalnız bırakmamaktır. Amacımız; onlara yalnız olmadığını unutmadığımızı ve hiçbir zaman unutmayacağımızı hissettirmektir. Devletimiz ve milletimiz şehidine ve gazisine maddi ve manevi olarak sahip çıkıp, elinden gelen bütün imkanı seferber etmektedir. Cenabı Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Şu an ülkemizin içerisinde ve dışarıda operasyonlara katılan ve görevi başında olan, tüm güvenlik güçlerimize de üstün başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun. Bizler şu an burada çok rahat bir şekilde evimizde oturup, işimizin başındaysak, bunu Ahmet Çam gibi şehitlerimize, gazilerimize, asker ve polislerimize borçluyuz" dedi.

Şehidin ailesi ise aynı acıyı yaşayanlar tarafından ziyaret edilmelerinin kendilerini ayrıca memnun ettiğini belirtirken, "Bu ziyaretinizde bizlere moral verip, çocuklarımızı sevindirmiştir. Bu günde bizleri evimiz ziyaret edip, gönlümüzü aldınız. Allah hepinizden razı olsun" denildi. Dernek Başkanı Zeki Avan, şehit kardeşi Yusuf Şahin, şehit babaları Ahmet Şahin ve Ramazan Gergin'in katıldığı ziyaretin sonunda günün anısına şehit Ahmet Çam'ın resminin bulunduğu şehitler duvar saati ve çerçeveli panosu, Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye edildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!