Şehit Konuk mezun olduğu okulda anıldı

Güncelleme Tarihi:

Şehit Konuk mezun olduğu okulda anıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2017 11:14

Şehit Konuk mezun olduğu okulda anıldı

Haberin Devamı


Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde geçen Ağustos ayında çıkan çatışmada şehit olan Özel Hareket polisi Erhan Konuk, mezun olduğu Adana'nın Pozantı Türkan İrfan Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde anıldı.
Okul bahçesinde düzenlenen mevlit programına şehit babası Fehmi Konuk, annesi Nuray Konuk, kız kardeşleri Emine Konuk, Melike Güler ve şehidin nişanlısı Nur Ayaz ile okul öğrencileri ile yöneticileri katıldı. Okul duvarına asılan şehit Erhan Konuk'un fotoğraflarını gören anne Nuray Konuk gözyaşlarını tutamadı. Anne Konuk'u, baba Fehmi Konuk teselli etmeye çalıştı. Şehidin kardeşleri ve nişanlısı Nur Ayaz mevlit boyunca gözünü Erhan Konuk'un fotoğraflarından ayırmadı.
Baba Fehmi Konuk, okunan mevlit sonrasında Okul Müdürü Kadir Çataldaş'a ve diğer yöneticilere duyarlıları nedeniyle teşekkür etti. Okul Müdürü Kadir Çataldaş, "Vatan ve bayrak uğruna şehit olan Özel Harekat polisi Erhan Konuk 2006 yılında okulumuzdan mezun olmuştur. Tüm şehitlerimiz başımızın tacıdır. Bu yüzden eğitimciler olarak bize düşen şehitliği ve şehitlik mertebesinin önemini tüm öğrencilerimize aktarmaktır. Biz de okul yönetimi olarak öğrencimiz ve şehidimiz olan Erhan Konuk adına mevlit okutarak hem ona olan minnet borcumuzu bir nebze ödemek istedik" dedi

Malik GÖDELİNER/POZANTI, (Adana), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!