Şehit babasını duygulandıran hareket

Güncelleme Tarihi:

Şehit babasını duygulandıran hareket
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2018 13:58

Şehit babasını duygulandıran hareket

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nda mücadele eden Tarım ve Orman Müdürlüğü takımı, Afrin şehidi Uzman Çavuş Ali Yılmaz'ın fotoğrafının bulunduğu tişörtlerle maça çıktı. Aynı takımda forma giyen şehidin babası Hilmi Yılmaz duygulanırken, arkadaşlarına teşekkür etti.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 'Koşabiliyorken Koş Projesi' kapsamında Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Kurumlar Arası Futbol Turnuvası düzenlendi. 3- 19 Eylül tarihleri arasında Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirilecek turnuvaya 4 grupta 16 takım katıldı.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ali Yılmaz'ın (25) Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nde görevli babası Hilmi Yılmaz da takımıyla birlikte müsabakalara katıldı. Devlet Hava Meydanları İl Müdürlüğü ile oynanan ve 5-4 biten ilk karşılaşma öncesi Tarım ve Orman Müdürlüğü kadrosu Şehit Ali Yılmaz'ın fotoğrafıyla 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' yazısının yer aldığı tişörtle sahaya çıktı. Duygulanan baba Hilmi Yılmaz takım arkadaşlarına teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!