Şehit Astsubay Aydın Eryılmaz düğün yapacaktı

Güncelleme Tarihi:

Şehit Astsubay Aydın Eryılmaz düğün yapacaktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2016 10:14

VAN’ın Çaldıran İlçesi’nde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 24 yaşındaki Astsubay Kıdemli Çavuş Aydın Eryılmaz’ın, Balıkesir’in Dursunbey İlçesi’ndeki ailesine acı haber ulaştı.

Haberin Devamı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Dursunbey Garnizon Komutanı Üsteğmen Başar Akın, bir sağlık ekibi eşliğinde Şabanlar Mahallesi’nde oturan Hatice ve Bayram Eryılmaz çiftinin evine gitti.

Oğlunun şehit olduğu haberini alan çiftçi Bayram Eryılmaz fenalaşınca sağlık görevlileri müdahale etti. Hatice Eryılmaz’a ise oğlunun şehit olduğu haberi mevsimlik işçi olarak gittiği Adapazarı’nda verildi.

DÜĞÜN YAPACAKTI

Astsubay Aydın Eryılmaz’ın şehit olduğu haberini öğrenen yakınları şehit evine akın etti. Burada fenalık geçiren şehit yakınlarına ambulansta müdahale edildi. Şehidin evi bayraklarla donatıldı.

Şehit Astsubay Aydın Eryılmaz’ın geçen yıl Dursunbey Kaymakamlığı’nda sözleşmeli personel olarak çalışan 22 yaşındaki Hatice Eryılmaz ile nişanlanıp 6 ay önce nikah kıydığı ve çiftin düğün gününü yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Şehidin cenazesinin yarın Dursunbey’de toprağa verileceği belirtildi.

Şehit Astsubay Aydın Eryılmaz düğün yapacaktı

BAKMADAN GEÇME!