Şehit anneleri unutulmadı

Güncelleme Tarihi:

Şehit anneleri unutulmadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 10:38

Şehit anneleri unutulmadı

Haberin Devamı

Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN(Ankara), (DHA)- KAHRAMANKAZAN Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Anneler Günü'nde, 15 Temmuz darbe girişiminin engellenmesinde ve terörle mücadele sırasında şehadete yürüyen ilçedeki şehitlerin annelerini eşi Meral Ertürk ile birlikte ziyaret etti. Duygu dolu anlar yaşayan şehit anneleri, evlatlarını şehit eden FETÖ ve diğer terör örgütlerini bir kez daha lanetlediler.
Başkan Ertürk ve eşi Meral Ertürk, FETÖ darbe girişimi sırasında 4'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan kalkarak sivil halkı, TBMM'yi ve devlet kurumlarını bombalayan F-16'ları engellemeye çalışırken şehit olan 9 Kahramankazanlı ile terörle mücadele sırasında şehit olan iledeki güvenlik görevlilerinin annelerini ziyaret etti. Ertürk ve eşi, şehit annelerinin ellerini öperek, anneler günlerini kutladı. Ertürk ziyaretleri sırasında şehit annelerine çiçek takdim ederken, çeşitli hediyeler de verdi. Şehit anneleri, ziyaretler sırasında duygu dolu anlar yaşarken, evlatlarını şehit eden FETÖ ve diğer terör örgütlerini lanetledi. Şehit anneleri, “Bizlere evlat acısı yaşatan bu hainlere, Allah da aynı acıyı yaşatsın. Allah onlara gün yüzü göstermesin. Ancak şehit annesi olduğumuz için gururluyuz. Allah vatanımızı ve milletimizi korusunö diyerek tepki gösterdi.
Başkan Ertürk de, şehit annelerinin tüm Türk Milleti'nin de anneleri olduğunu belirterek, onları yalnızca özel günlerde değil, her zaman ziyaret ettiklerini ve hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını söyledi. Bu anlamlı günde onları ziyaret ederek, ellerini öpmekten büyük gurur duyduklarını ifade eden Ertürk, “Şehitlerimiz bizler için, vatanımızın işgal edilmemesi için, milletimizin bölünmemesi için, ezanımızın susmaması için, Türk Milleti'nin sonsuza dek yaşaması için gözlerini dahi kırpmadan şehadete yürüdüler. Onların haklarını asla ödeyemeyiz. Şehitlerimizin geride kalanları bizlere emanettir. Onların aileleri bizim de ailemiz, anneleri bizim de annemizdir. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!