Şehit Akkabak doğum gününde anıldı

Güncelleme Tarihi:

Şehit Akkabak doğum gününde anıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2018 12:53

Şehit Akkabak doğum gününde anıldı

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - MARDİN'de 3 yıl önce şehit olan Jandarma Komando Er Barış Akkabak (20) doğum gününde, adının verildiği okulda törenle anıldı.
Mardin'in Midyat ilçesinde 2015 yılında terör örgütü PKK mensuplarınca yola döşenen mayının askeri aracın geçişi sırasında patlaması sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Barış Akkabak, doğum gününde adının verildiği okulda anıldı. Gebiz Mahallesi'ndeki Şehit Barış Akkabak İlk ve Ortaokulu'nda düzenlenen törene, şehidin dedesi Ramazan Akkabak ile anneannesi Havva Akkabak, Kaymakam Haluk Şimşek, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Ece, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Okul Müdürü Hüseyin Aktaş, öğretmen ve öğrencilerle vatandaş katıldı.
Öğrencilerin okudukları şiirler ve tiyatro gösterisi ilgiyle izlendi. Duygulu anların yaşandığı anma töreninde Şehit Barış'ın dedesi Ramazan Akkabak ile anneannesi Havva Akkabak gözyaşlarını tutamadı. Anma töreni öğrencilerin bayraklı gösterilerinin ardından okunan dualarla sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!