Şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek

Güncelleme Tarihi:

Şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2018 12:00

Şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek

Haberin Devamı

OSMANİYE, (DHA) - EMNİYET Teşkilatının kuruluşunun 173'üncü Yıldönümü nedeniyle Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit aileleri, gaziler ve yakınları onuruna yemek programı düzenlendi.
Polisevi'nde ki program, Fetih Cami imam hatibi Mahmut Durmuş tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman konuşmasında, "Vatan, millet ve bayrak uğrunda canını hiçe sayarak şehit düşmüş kahraman polis ve askerlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralanmış ve tedavisi devam eden gazilerimize acil şifalar diliyorum" dedi. Müdür Gökduman, "173'üncü kuruluş yıldönümünü kutlamakta olduğumuz Emniyet Teşkilatımız, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği, halkımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden özverili bir şekilde görev yapmaktadır. Gelişen teknolojinin de etkisiyle, kanunlarımızın suç saydığı fiillerde değişimler meydana gelmektedir. Teşkilat olarak aynı teknolojik gelişmelerden faydalanmak suretiyle suç ve suçlularla mücadelede hep bir adım önde olduk. Vatanımızın birliği, milletimizin beraberliği, halkımızın huzur ve güvenliği için ülkemize yönelik tüm iç ve dış tehditlere karşı Anayasa ve kanunlar çerçevesinde, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da insan hakları ve hukukun üstünlüğünü ön planda tutarak kararlılıkla halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
Yemek ikramının ardından Fetih Cami imam hatibi Mahmut Durmuş dua etti. Vali Ömer Faruk Coşkun şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizle bir süre sohbet ederek, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabır dileklerini iletti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!