Şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek

Güncelleme Tarihi:

Şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2017 12:15

Şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek

Haberin Devamı

OSMANİYE Valiliği tarafından, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 102. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle, şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek düzenlendi.
Polisevi'ndeki programa Vali Kerem Al, Ak Parti Osmaniye milletvekilleri Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, çeşitli kurumların temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamit Coşkun, şehit ailelerinin, dünyadaki en değerli varlıklarını vatan uğruna feda ettiklerini belirterek "Şehitlerimizin kahramanlık ve fedakarlıkları bizlerin varlık sebebidir. Bizler, sizler için ne yaparsak yapalım sizlerin hakkını hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Sizlere olan minnet borcumuzu ne kadar anlatsak azdır" dedi. 
Açılış konuşmasının ardından semazen gösterisi sunuldu ve ilahiler söylendi. Vali Kerem Al ve protokol üyeleri, şehit aileleri ve gazilerle sohbet etti. Yemeğin ardından İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu tarafından dua edildi.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!