Şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği

Güncelleme Tarihi:

Şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2017 11:06

Şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Valiliği ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce şehit aileleri ve gazilerle yakınları için iftar yemeği düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Polis Evi'nde düzenlenen iftar yemeğine Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Hatice Uğurlu, Şehit ve Gazi dernekleri Başkanları ve yakınları katıldı
Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz düzenlenen iftar programına katılan şehit aileleri ve gazilerin masalarına giderek bir süre sohbet etti. Dualarla başlayan iftar yemeği sonrası Vali Haktankaçmaz “Şehit yakınları ve gazilerimiz hepimiz için çok önemli Şehit ailelerine sahip çıkmanın vatana, ülkeye ve bayrağa sahip çıkmaktır  Bugün Ramazan ayının en mutlu günlerini yaşıyoruz. İbadetlerimizi gücümüzün yettiği kadar ibadetlerimizi yapıyoruz. Sizler bizlere en kutlu emanetlersiniz. Sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah hep birlikte bayrama ulaşacağız. Bu ülkenin birlik ve beraberliği her zaman hazırız. Ramazan ayının huzur ve güven içerisinde devam etmesini temenni ediyorum" dedi. 
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu da şehit ve gazi ailelerinin ramazanını kutlayarak, "Sizler bu topraklar için gözünü kırpmadan şehit olmuş kardeşlerimizin anaları, babaları, kardeşleri ve çocuklarısınız. Yine bu topraklar için kan dökmüş gazilerimiz ve onların yakınlarısınız. Dolayısıyla bu iftar sofralarını sizlerin de şereflendirmesi bizim için büyük onurdur. Türk milleti tarih boyunca  vatanı, bayrağı, toprağı istiklali için hep büyük bir mücadele vermiştir" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!