Sayısal'ı kazandım şakası yaptı, akrabaları öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Sayısalı kazandım şakası yaptı, akrabaları öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2003 01:50

Bilecik'e bağlı Aşağıköy'de oturan Erdoğan Tuzcu (37), hafta sonunda elindeki Sayısal Loto kuponunu köy kahvesinde herkese göstererek, 6 ay önceki çekilişte kendisine 1 trilyon 600 milyar lira çıktığını, ama parayı henüz almadığını söyledi.

Tuzcu, önceki sabah Kızıldamar Köyü'nde oturan babasını ziyaret etmek üzere evinden ayrıldı, bir daha dönmedi. Ayşe Tuzcu, eşinin eve dönmemesi üzerine durumu jandarmaya bildirdi. Jandarmanın yaptığı araştırmada durumları şüpheli görülen ve aynı zamanda Tuzcu'nun akrabaları olan Orhan Varna (22), Hakan Savcı (22), ağabeyi Erdoğan Savcı (34) ve Ergül Satır (32) adlı kadın gözaltına alındı. Sanıklar sorgulamalarında Tuzcu'yu sinek ilacı sıkıp bayılttıklarını, sonra öldürdüklerini, cesedi de gömdüklerini itiraf etti.

Bayıltıp, boğdular

Sanıklardan Orhan Varna, ifadesinde olayı şöyle anlattı: ‘‘Erdoğan Tuzcu'nun elindeki kuponu almak için Ergül Satır plan yaptı. Satır'ın evine gelen Erdoğan Tuzcu'yu yüzüne sinek ilacı sıkarak bayılttık, boğazını da iple ve telle sıkıp öldürdük. Ceplerine baktığımızda kupon bulamadık. Cesedi de gizlice köy dışına taşıyıp toprağa gömdük.’’ Tuzcu'nun cesedi çıkartılıp hastane morguna kaldırılırken sanıklar adliyeye sevk edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!