Savaş, köprü açtı

Güncelleme Tarihi:

Savaş, köprü açtı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2017 15:39

Savaş, köprü açtı

Haberin Devamı

HATAY Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın ev sahipliğinde Defne İlçesi'ne bağlı Balıklıdere Mahallesi'nde, Asi Nehri'nin iki yakasını birbirine bağlayan köprünün açılışı gerçekleştirildi.
Törene Başkan Savaş'ın yanı sıra, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Antakya Ticaret Borsası Başkanı M. Ali Kuseyri, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, mahalle muhtarları, kanaat önderleri ve mahalle sakinleri katıldı.
ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZECEK
Hatay'da önce huzur daha sonra hizmet anlayışı ile hareket ettiklerini vurgulayan Başkan Savaş, köprünün 12 mahallenin ulaşım sorununu çözeceğini söyledi. Savaş, "
"Yıllardır ihmal edilen Maşuklu Mahallesi, Küçükdalyan Mahallesi ve Güzelburç Mahallelerinde halkımızın talepleri üzerine köprüler yaptık. Yine burada da 25 bin kişinin ulaşımını rahatlatarak toplamda 12 mahalleyi birbirine bağlayan köprümüzü de sizlerin hizmetine sunduk. Köprüleri yapmak belki de kolaydır fakat biz sizlerin gönüllerini yapmaya geldik. Hepimizin gönüllerinin bir olması ve gönlümüzü Ankara'ya çevirmemiz lazım. Bizler Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu Cumhuriyet'in ve bayrağımızın gölgesinde bu ülkenin birlik, beraberliği ve bütünlüğünü inşa etmeliyiz" dedi. Başkan Savaş yeni yapılan köprünün10 metre genişliğinde ve 60 metre uzunluğunda Asi'nin bir yakasında 7 diğer yakasında 5 olmak üzere toplamda 12 mahallenin ulaşım sonunu sağlandığını belirtti.

Mehmet EZER/HATAY,(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!