SAUDİA, yolcuların bayramını kutladı

Güncelleme Tarihi:

SAUDİA, yolcuların bayramını kutladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2017 15:42

SAUDİA, yolcuların bayramını kutladı

Haberin Devamı

 

 Murat ÇAKIR /İSTANBUL, (DHA) SUUDİ Arabistan Havayolları (SAUDIA), Ramazan Bayramı dolayısıyla Atatürk Havalimanı'nda yolcularınının bayramını kutladı. Uçaktan inen yolculara çikolata ikram edilerek bayramları tebrik edildi.  Suudi Arabistan Havayolları Atatürk Havalimanı İstasyon Müdürü Fahad Mohammed Akdakkan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, iki ülke arasındaki güzel ilişkilerin bayramda da güçlenerek sürdüğünü, yolcuları bayram gününde karşılamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Akdakkan, misafir yolcuların birçoğunun umre ziyaretinden döndüğünü kaydererek, "Yolcularımız Medine, Riyad ve Cidde'den bayram nedeniyle yoğun bir şekilde Türkiye'ye geliyorlar. Biz de onları güzel bir şekilde karşılıyoruz." diye konuştu.

Tarifeli seferle Suudi Arabistan'ın Medine kentinden gelen yolcuları, Dış Hatlar Geliş Katı'ndaki köprülerde Saudia çalışanları ile Çelebi Hava Servisi yer hizmeti görevlileri karşıladı.  Yolcuların bayramını tebrik eden çalışanlar, daha sonra onlara çikolata dağıttı.

(FOTOĞRAF)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!