Şarkikaraağaç'ta ev yangını

Güncelleme Tarihi:

Şarkikaraağaçta ev yangını
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2018 12:48

Şarkikaraağaç'ta ev yangını

Haberin Devamı

 

Hasan UĞUR/ŞARKİKARAAĞAÇ, (DHA) - ISPARTA'nın Şarkikaraağaç ilçesinde yangın çıkan ahşap ev kullanılamaz hale geldi. Evde yalnız oturan Mehmet Eser (75), alevlerden kurtulmak için pencereden atlayıp yaralandı.

Şarkikaraağaç'a bağlı Çaltı köyünde Mehmet Eser'in yalnız oturduğu ahşap evde gece bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden Mehmet Eser, kendi imkanlarıyla yangını söndürmeye çalıştı. Başarılı olamayan Eser, kurtulmak için pencereden dışarı atladı. Eser, çevredekilerin yardımıyla evin önünden uzaklaştırıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen Şarkikaraağaç, Çarıksaraylar ve Çiçekpınar belediyelerine bağlı 5 itfaiye aracı yangına müdahale ederken, elektrik dağıtım firması görevlileri de akımı kesti. Sağlık ekipleri ise vücudunda yanıklar oluşan ve pencereden atladığı için yaralanan Mehmet Eser'i ambulansla Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Alevlerin diğer evlere sıçramaması için Şarkikaraağaç Belediyesi'ne bağlı iş makinesiyle yıkılan evdeki yangın söndürüldü.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!