Şarkıcı Tarık Mengüç, öğrencilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Şarkıcı Tarık Mengüç, öğrencilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2017 13:29

Şarkıcı Tarık Mengüç, öğrencilerle buluştu

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ,(DHA)- KIRKLARELİ Valiliğince hazırlanan 'Bir Roman Yazıyorum Düşüm Gerçeğim Projesi' kapsamında şarkıcı Tarık Mengüç, öğrencilerin oluşturduğu ritim grubuyla Halk Eğitim Merkezinde bir araya geldi.

Tarık Mengüç önce Merkez Tevfik Fikret Yatılı Bölge Ortaokulunda müzik öğretmenleri eşliğinde çalışma yapan öğrencileri ziyaret ederek, öğrencilere darbuka çalarak eşlik etti. Daha sonra Halk Eğitim Merkezinde devam eden programda öğrencilere yaşamıyla ilgili bilgi veren Mengüç, hedeflerinden vazgeçmeyerek en üst noktaya ulaştığını kaydetti.

Maddi imkansızlıklar dolayısıyla eğitimini tamamlayamadığını ifade eden Mengüç, bütün çocukların okuyarak iyi mevkilere gelmesini istediğini belirtti. Yaklaşık 30 yıl boyunca hedefine ulaşmak için büyük çabalar harcadığını aktaran Mengüç, hiçbir zaman hedefinden vazgeçmediğini ve karşısına çıkan bütün zorlukları yendiğini bildirdi. Ritim grubu hakkında Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım´dan bilgiler alan Mengüç´ün Kırklareli’ne gelmesinden dolayı memnuniyetini dile getirerek öğretmen ve öğrencilere başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Programın sonunda Mengüç, öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!