Sarıkamış'ta Kış Oyunları Festivali

Güncelleme Tarihi:

Sarıkamışta Kış Oyunları Festivali
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2017 10:49

Sarıkamış'ta Kış Oyunları Festivali

Haberin Devamı

 KARS, (DHA)- Kars'ın kış turizm merkezi Sarıkamış'ta dördüncü Kış Oyunları Festivali, 17- 19 Şubat tarihleri arasında Sarıkamış Kayak Merkezinde gerçekleşecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Spor Toto, Serhat Kalkınma Ajansı, Aras Elektrik Dağıtım, Fernas Şirketler Grubu ve Ekinata Grand Toprak Otel tarafından desteklenen, valilik, Sarıkamış Kaymakamlığı ve Eksi 36 Spor Kulübü tarafından organize edilen Sarıkamış Kış Oyunları Festivali 17 Şubat günü sanatçı Zara'nın konseri ile başlayacak. Hem profesyonel sporculara, hem de amatör katılımcılara açık olacak festivalin ikinci günü offroad ralli 'Şehitler Etabı' ile start alacak.  Sarıkamış Kayak Merkezinde kurulan festival alanında ise kızak yarışı, kardan heykeller sergisi, uzaktan kumandalı araç oyunları, çocuk oyun parkuru ile devam edecek olan kış oyunları heyecanı 19 Şubat Pazar günü ödül törenlerinin ardından sona erecek. 
Öte yandan Sarıkamış'ta deniz seviyesinden 2000 metrenin üzerinde yetişen sarıçam ormanlarında, dünyanın en iyi kristal karına sahip kayak merkezi her yıl 10 binlerce yerli ve yabancı turisti konuk ediyor.
 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!