Sarıgöl AK Parti Teşkilat Bin Kişiye Aşure Dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Sarıgöl AK Parti Teşkilat Bin Kişiye Aşure Dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 13:36

SARIGÖL AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI TARAFINDAN MUHARREM AYI NEDENİYLE HAZIRLATILAN BİN KİŞİLİK AŞURE HÜSEYİN GÜMÜŞLÜ DIŞKAHVELER CAMİSİ ÖNÜNDE VATANDAŞLARA DAĞITILDI.

Sarıgöl AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından Muharrem ayı nedeniyle hazırlatılan bin kişilik aşure Hüseyin Gümüşlü Dışkahveler Camisi önünde vatandaşlara dağıtıldı.
Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy, her yıl Muharrem ayında parti olarak aşure geleneğini yaşattıklarını belirterek "Partimiz yönetim kurulu üyeleri ile bu yıl ki aşure dağıtımını Cuma Namazı öncesi yapmayı uygun bulduk. Bin kişiye aşure dağıttık." dedi. Manisa AK Parti Milletvekili Adayı Ozan Erdem, hazırlanan aşureden vatandaşlara ikram etti. Erdem "Geleneklerimizi yaşatmak kadar güzel bir duygu olmaz. Bizler dedelerimizden böyle gördük. Bizlerde önderlik ederek gelecek kuşaklara örnek olmalıyız. Bu tür gelenekler bizleri birlik ve beraberlik içinde olmamızı sağlamaktadır. Bu geleneklerle de paylaşımın ne kadar güzel örnek olduğunu sergilemektedir." dedi. Daha sonra, AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy ve Manisa AK Parti Milletvekili Ozan Erdem ile birlikte çarşı esnafını ziyaretlerde bulundular.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!