Sarıçam Kent Konseyi Başkan İbrahim Akyürek oldu

Güncelleme Tarihi:

Sarıçam Kent Konseyi Başkan İbrahim Akyürek oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2017 15:39

Sarıçam Kent Konseyi Başkan İbrahim Akyürek oldu

Haberin Devamı

ADANA'nın merkez Sarıçam İlçe Kent Konseyi Başkanlığına İbrahim Akyürek seçildi.
Sarıçam Belediyesi Meclis Salonu'ndaki genel kurula Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ da katıldı. Başkan Uludağ, yaptığı konuşmada, Kent Konseylerinin kentlerin tüm değerleri ve dinamiklerini bir araya getiren unsur olduğunu belirterek "Kent Konseyi ilçemizde var olan ihtiyaçların giderilmesi konusunda çalışma yapan gönüllü bir kurumdur. Başarılı çalışmalar yapacağına da inancımız tamdır" dedi.
Sarıçam Kent Konseyi Başkanlığına seçilen İbrahim Akyürek de 'kendilerine güvenerek bu göreve getirenleri mahçup etmeyeceklerini' vurgulayarak "Böylesine güzel ve gelişime açık bir ilçede Kent Konseyi başkanı olmaktan onur duyuyorum..Sarıçam ilçemiz her geçen gün daha da güzelleşiyor. Başkanımız Bilal Uludağ'ın başarılı çalışmalarını takdirle izliyoruz. Her yönüyle gelişime açık olan ilçemizin tanıtımı için hep birlikte çalışacağız" diye konuştu.
İbrahim Akyürek başkanlığındaki yönetimde şu isimler yer aldı: Ayla Gül Emrahoğlu, Av. Alperen Pişkin, Mahmut Nimet Dalkır, Mehmet Bilbek, Metin Eker, Ayşe Tatlıcıoğlu, Miktat Adıyaman, Zeki Yılmaz, Ali Erdoğan, Elmas Yıldırım, Didem Atçıoğlu, Mustafa Pekel, Uzm. Dr. Fatih Kaya, Ömer Saim Ünal, Rıza Kanber, Elif Hatun Kılıçbeyli ve Şükrü Gedik."

ADANA,(DHA)
FOTOĞRAFLI





 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!