Şarapseverlere bahar tadımı

Güncelleme Tarihi:

Şarapseverlere bahar tadımı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2012 00:00

SHERATON Hotel’de gerçekleşen “Kayra Bahar Tadımı” etkinliğine aralarında yabancı misyon görevlileri, iş ve basın dünyasından isimler ve çok sayıda şarapsever katıldı.

Haberin Devamı

Etkinlikte, 12 şarap, 12 çeşit yemek ile eşleştirilerek katılımcılara sunuldu. Davetliler ayrıca oluşturulan tadım masasında da Kayra’nın portföyünde yer alan yerli ve yabancı tüm şarapları tatma fırsatı buldu.

Kayra’nın Türkiye’deki şarap kültürünün gelişmesine yönelik hayata geçirdiği projelerinin de aktarıldığı davetin ev sahipliğini Mey İçki Şarap Kategorisi Bölüm Müdürü Gözdem Gürbüzatik yaptı. Etkinlikte bir konuşma yapan Gürbüzatik, yurtdışı ve yurtiçinde gerçekleşen en prestijli yarışmalardan ödüllerle dönen şarapları ile Ankaralı şarap severlerin huzuruna çıkmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kayra’nın Nisan ayında,  “Restoran Haftası” etkinliğini, bu sene ilk kez Ankara’da da gerçekleştireceğini kaydeden Gürbüzatik,  “Bu topraklar dünyanın ilk şarabını üretti, şimdi neden en iyi şarabını da üretmesin?”dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!