GeriSeyahat Sapanca’da Yaşasın Hayat merkezi açıldı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Sapanca’da Yaşasın Hayat merkezi açıldı

Sapanca’da Yaşasın Hayat merkezi açıldı

Sapanca’da Güral Ailesi tarafından nisan ayında açılan Güral Sapanca Wellness Park Oteli’nde, önceki gün Prof. Osman Mütfüoğlu’nun yöneteceği bir wellness merkezi açıldı.

Bu merkezde sağlık ve beslenme programları uygulanacak, katılanlar isterse biyometrik diyet yapacak. Yaşasın Hayat & Güral Sapanca Wellness Park’a gelen misafirlerin vücut kompozisyonu ölçümleri yapılacak, tüketilen oksijen miktarına göre gerçek metabolizma ölçümleri (fitmate) ve misafirlerin gün boyu kollarında taşıyacakları cihazlarla gün boyu yaptıkları aktivitelerin saat saat kalori dökümleri ve gece uykularının kalite ölçümleri yapılacak (armband).

Bu programa katılanlar için ağız tadını bozmadan sabah, öğle, akşam öğünleri ve ara öğün mönüleri hazırlanacak. Kilo yönetiminin bünyesinde ayrı olarak bulunan fitness salonu ve programların içeriğine göre belirlenmiş doğa sporları da yapılacak. Burada anti-aging programı da yapılıyor. 250 metrekarelik dev bir SPA hidroterapi havuzu yer alıyor.

Güral Sapanca Wellness Park’taki bu hizmetlerden hem bireyler hem de şirketler yararlanabilecek. İlk açılışını 12 Nisan’da yapan Güral Sapanca Wellness Park, aynı zamanda bir kongre oteli gibi faaliyet göstermeyi hedefliyor. Ormanla çevrili 90 bin metrekare bir alanın içinde yer alan Güral Sapanca Wellness Park’ın peyzaj projesi, Tema Vakfı’nın gözetiminde yürütüldü.
False