Şanlıurfalılar sahurda aynı sofrada buluştu

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfalılar sahurda aynı sofrada buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2017 13:09

Şanlıurfalılar sahurda aynı sofrada buluştu

Haberin Devamı

ŞANLIURFA (DHA) - ŞANLIURFA’nın Haliliye Belediyesi, geleneksel hale getirdiği Ramazan Sofraları'nın bu yıl 4’üncüsünü kurdu.
Haliliye Belediyesi, geleneksel hale getirdiği Ramazan Sofralarını, ilk sahurla birlikte bu yıl dördüncü kez kurdu. Rabia Meydanı'ndaki sahur sofrasına katılım yoğun olurken, Başkan Fevzi Demirkol’da ilk sahuru her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlar birlikte yaptı. Sahur sofrasına gelen tüm vatandaşlarla görüşerek, yemek ikramlarını dağıtan Başkan Demirkol, şunları söyledi:
"Mübarek Ramazan Ayının ilk sahurunu halkımızla birlikte idrak ettik. Meydanda daha önceki üç yılda olduğu gibi bu sene de sahurumuz ve iftarımız devam edecektir. Bizi dördüncü yılımızda Ramazan’a kavuşturan Cenab-ı Hakk’a hamt ediyoruz. Halkımızın, milletimizin tüm ibadetlerinin Allah katında kabul görmesini temenni ediyoruz. Bizi Ramazan’a kavuşturan Cenab-ı Hakk, inşallah sağlıkla, mutlulukla bayrama kavuştursun temennisinde, duasında bulunuyoruz. Tüm halkımızın Allah ibadetlerini kabul eylesin. Muhtaç olsun olmasın, tüm vatandaşlarımızı bu sofralarımıza bekliyoruz."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!