Şanlıurfa'da "Sağlıklı nesil gençlik yürüyüşü"

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfada Sağlıklı nesil gençlik yürüyüşü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 17:49

Haberin Devamı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da "Sağlıklı nesil gençlik yürüyüşü" yapıldı.

Yeşilay Cemiyeti Şanlıurfa Şubesince gerçekleştirilen yürüyüşte, Ahmet Bahçıvan İş Merkezi önünde toplanan aralarında öğrencilerinde bulunduğu grup, ellerinde taşıdıkları dövizlerle sloganlar atarak Rabia Meydanı'na kadar yürüdü.

Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kızılay Cemiyeti'nin 96. kuruluş yıldönümü dolayısıyla madde bağımlılığına dikkat çekmek için yürüyüş yaptıklarını söyledi.

Kızılay Cemiyeti'nin gençliğin islahı ve madde bağımlılığı tuzağından uzaklaştırılması amacıyla kurulduğunu anlatan Çelik, "Cemiyetimiz hala bu düşünceyle gençliği bilgilendirmek, toplumu aydınlatmak amacıyla kurulan ve felaketten önce topluluğu uyaran bir teşkilattır. Dolayısıyla gönüllülük esasına dayanan, tüm Türkiye'de ve dünyanın 16 ülkesinde şubesi bulunan cemiyetimiz insanlığa sayısız hizmette bulunmuştur" dedi.

Haberin Devamı

Şube olarak 4 yıldan bu yana kentte madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirten Çelik, yarın başlayacak Yeşilay Haftası kapsamında da etkinliklerine devam edeceklerini dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!