Şanlıurfa’da, ‘Medya bağımlılığı’ semineri

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfa’da, ‘Medya bağımlılığı’ semineri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2017 13:54

Şanlıurfa’da, ‘Medya bağımlılığı’ semineri

Haberin Devamı

ŞANLIURFA (DHA)-ŞANLIURFA ‘da, Harran Üniversitesi öğrencilerine yönelik ‘Medya ve ekran bağımlılığı’ konusunda seminer verildi.

 

Harran Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu tarafından ‘Medya ve ekran bağımlılığı’ konulu seminer düzenlendi. Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Yrd. Doç. Dr. İsmail Koyuncu, Prof. Dr. Hasan Akan, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldığı seminerde; Dr. Mirza İnak, Medya ve ekran bağımlılığının insanlar üzerindeki etkileri konusunda bilgiler verdi.

Rektör Prof. Dr. Taşaltın ise “Bizim neslin şanslı olduğunu düşünüyorum. Çünkü telefonun zararlarından etkilenmedik, ama yeni nesil teknoloji içinde büyüyor. Korkutmak istemiyorum ama siz bizim yaşımıza geldiğinizde doktorlar, ‘Teknolojiyi kullanmayın, teknolojiden uzak yaşayın’ diyecekler. Belki radyasyondan uzak mağara odalar oluşturulacak. Hastalara, ‘Gidin o odalarda bir hafta dinlenin’ diyecekler. Çünkü bunun zararları hemen kendini göstermiyor, 10 veya 20 yıl sonra ortaya çıkıyor” dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!