Şanlıurfa'da 3 askerin hayatını kaybetmesi

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfada 3 askerin hayatını kaybetmesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2014 15:26

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Piyade Onbaşı Kadir Yıldız'ın, acı haberi duyunca fenalaşarak hastaneye kaldırılan babasını ziyaret ederek taziye dileklerini iletti

Haberin Devamı

KOCAELİ (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde hayatını kaybeden askerlerden Piyade Onbaşı Kadir Yıldız'ın (21) babasına taziye ziyaretinde bulundu.

Oğlunun şehit olduğu haberini aldıktan sonra fenalaşarak Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırılan şeker ve tansiyon hastası baba Mustafa Yıldız'ı (50) ziyaret eden Bakan Işık, başsağlığı dileklerini iletti.

Bakan Işık, hastane bahçesinde bir süre baba Yıldız ve yakınlarıyla sohbet etti.

Daha sonra Karamürsel Müftüsü Yılmaz Küçük tarafından dualar okundu. Baba Yıldız'ın gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Taziye ziyaretine Bakan Işık'ın yanı sıra Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Karadeniz, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek de katıldı.

Haberin Devamı

Yıldız'ın cenazesinin yarın toprağa verileceği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!