Şanlıurfa Büyükşehirli engelli basketçiler Süper lige yükseldi

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfa Büyükşehirli engelli basketçiler Süper lige yükseldi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2016 12:51

Şanlıurfa Büyükşehirli engelli basketçiler Süper lige yükseldi

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) – GARANTİ Tekerlekli Basketbol 1. Lig’de mücadele veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı, Süper Lig'e yükseldi.

Garanti Tekerlekli Basketbol 1. Lig’de mücadele veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol takımını 77-69'luk skorla yenerek Süper lige yükseldi. GAP Arena'da düzenlenen karşılaşmayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sabri Yetim, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu As Başkanı Abdulkadir Gözegir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş ve çok sayıda taraftarın katıldı. 77-69’luk skorla alınan galibiyetin ardından turübinlerde sevinç gösterileri yaşandı. Garanti Tekerlekli Basketbol liginde Süper Lig'e yükselen Şanlıurfa takımına şampiyonluk kupası verildi. Taraftarlarla birlikte takım olarak belediyeye ait üstü açık otobüsler şehir turu yapan ekip, sevinçlerini vatandaşlarla paylaştı.

Başkan Vekili Sabri Yetim, "Takımımız ligi 3. sırada tamamlayarak Süper Lig'e yükseldi. Ekibimiz Süper Lig'de de büyük bir başarı ile Şanlıurfa'mızı temsil edeceklerdir. Ayrıca lig boyunca takımını yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımızı da tebrik ediyorum. Başarıda onların da büyük emeği ve katkısı olmuştur" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!