Sandıklı MYO'da mezuniyet töreni

Güncelleme Tarihi:

Sandıklı MYOda mezuniyet töreni
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 13:01

Sandıklı MYO'da mezuniyet töreni

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA) - AFYON Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) mezuniyet töreni düzenledi.

Sandıklı MYO'nun 2016-2017 eğitim öğretim yılı 23'üncü dönem mezuniyet töreni Hüdai Kaplıcalarındaki bir otelde düzenlendi. Törene, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mehmet Çakır, Sandıklı MYO Müdürü Prof. Dr. Celal Demir, Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Bayram Turgut, belediye meclis üyeleri, ilçe protokolu ile veliler katıldı.

Sandıklı MYO Müdürü Prof. Dr. Celal Demir, "Bugün mezun edeceğimiz 200 öğrencimizle şimdiye kadar okulumuzdan 7391 öğrencimizi mezun etmenin haklı gururunu yaşamaktayız. Sandıklı'mıza başka illerden gelen bu öğrencilerimizi Sandıklı halkı olarak bağrınıza bastınız. Bu bağlamda Sandıklı halkına ve Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'e bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Çöl, "Sandıklı Meslek Yüksekokulu'muzdan mezun olarak çalışma hayatına başlayacak bütün mezunlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Zor ve meşakkatli bir yolu bitirerek amaçları ve idealleri doğrultusunda çaba gösteren bütün öğrencilerimiz için artık farklı bir kulvarda mücadele başlıyor. Vatanına, milletine, bayrağına, dinine bağlı bireyler olarak sizlerden beklentimiz bu mezuniyet belgelerinizle birlikte bir kez daha artmıştır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından mezunların kortej yürüyüşü yapıldı. Dereceyle mezun olanlara protokol tarafından plaket ve ödülleri verildikten sonra mezunlar kep fırlattı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!