Samsunspor'un hedefi Altınordu karşısında 3 puan almak

Güncelleme Tarihi:

Samsunsporun hedefi Altınordu karşısında 3 puan almak
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 14:46

Samsunspor'un hedefi Altınordu karşısında 3 puan almak

Haberin Devamı

Hakan AKGÜN/SAMSUN, (DHA)- SAMSUNSPOR Sportif direktörü Coşkun Zeren, deplasmanda karşılaşacakları Altınordu maçı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Son 4 haftada 8 puan topladık. Altınordu maçına 3 puan için çıkacağız. Biz bu maçtan galip ayrılacağımıza inanıyoruz. Takımımız maça iyi hazırlandı" dedi.
TFF 1'nci lig ekiplerinden Samsunspor 17 Mart cuma akşamı deplasmanda İzmir-Bornova Stadyumu'nda saat 18.30’da karşılaşacağı Altınordu maçın hazırlıklarını tamamlayarak hava yoluyla Samsun'dan ayrıldı. Altınordu maçı ile iligli değerlendirmelerde bulunan Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, maçtan galip gelerek ayrılacaklarını belirterek şunları söyledi:
"Son 4 haftada 8 puan topladık. Bu bizim için kesinlikle çok önemli. Ligin bitmesine daha var. Bizim önümüzde daha 10 maç var. Bu maçlar bizim için finaldir. Biz kulüp olarak ligde halen istediğimiz sırada değiliz. Karşılaşacağımız Altınordu maçında sahaya galip gelmek ve 3 puan için çıkacağız. Biz bu maçtan galip ayrılacağımıza inanıyoruz. Takımımız maça iyi hazırlandı. Futbolcu kardeşlerimiz ligdeki durumumuzun farkında ve bu farkındalıkla maça çıkacaklardır. Samsunspor olarak yenilmeme serimizi sürdürmek ve ligdeki tehlikeli bölgeden uzaklaşmak adına bu Altınordu maçı büyük önem taşıyor. İki takım da futbol adına ne varsa saha içerisinde onu yerine getiriyor. Bu maç zevkli izlenecek ve temposu yüksek bir maç olacaktır. Bizi içeride ve deplasmanda yalnız bırakmayan Samsunsporlu taraftarlarımız bu maçta da yalnız bırakmayacaktır. Samsun'a biz kazanarak dönmek ve sıralamadaki tehlikeli bölgeden biraz olsun uzaklaşmış olarak geliriz. Bu maçı kazanırsak, emin olun çok şey kazanacağız."

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!