Samsunsporlu futbolcular kahvaltıda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Samsunsporlu futbolcular kahvaltıda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2016 12:45

Samsunsporlu futbolcular kahvaltıda buluştu

Haberin Devamı

Hakan AKGÜN/SAMSUN, (DHA)- TFF 1'inci Lig takımlarından Samsunsspor'da futbolcular, deplasmanda karşılaşacakları Giresunspor maçı öncesi moral depolamak için kahvaltıda bir araya geldi.
TFF 1'nci Lig ekiplerinden Samsunspor'da futbolcular, Atakum İlçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan bir kafede futbolcu Canberk Aydın'ın organizasyonunda bir araya geldi. Deplasmanda karşılaşacakları Giresunspor maçı öncesi moral depolamak için bir araya gelen futbolculara, teknik direktör Osman Özköylü'de katıldı.
Programda kısa konuşma yapan Samsunspor kaptanı Mehmet Çakır, Giresunspor ile zorlu bir maç oynayacaklarını belirterek, "Geçtiğimiz hafta Eskişehirspor karşılaşmasında çok iyi bir oyun ortaya koyduk ama maçtan galip gelemedik. Ligin iyk yarısının bitmesine 2 hafta kaldı. Bu 2 maçtan bizi ligde daha da rahatlatacak puanlar almak istiyoruz. İnşallah istediğimizi gerçekleştiririz. Giresunspor maçı zorlu olacak. Biz bu maçtan puan ve puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.
Genç futbolcu Canberk Aydın ise, sakatlandığı anda bile takımın yanında olduğunu belirterek, "Sakatlanıyoruz, takımın yanında olmak istiyoruz, acele ediyoruz fedakarlık yapıyoruz. Bir şansızlık var. Sahaya çıktığım zaman neyim var neyim yok elimden geleni vermeye çalışıyorum. İnşallah önümüzdeki hafta ve bu hafta elimden ne geliyorsa yapmaya çalışacağım" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!