Samsunspor'da amaç seri galibiyet

Güncelleme Tarihi:

Samsunsporda amaç seri galibiyet
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2016 13:56

Samsunspor'da amaç seri galibiyet

Haberin Devamı

Hakan AKGÜN / SAMSUN,(DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, Manisaspor maçından galip gelerek galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.
Kırmızı beyazlı takım, 21 Kasım Pazartesi günü oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde devam etti. Takımına kondisyon ve pas çalışması yaptıran Osman Özköylü, antrenman sırasında açıklamalarda bulundu. Manisaspor maçından galip gelerek galibiyet serisini sürdürmek istediklerini belirten Osman Özköylü, şöyle konuştu:
"Ligte geçtiğimiz hafta aldığımız galibiyeti, Manisaspor maçı ile seriye dönüştürmek istiyoruz. Bizim ligde konumumuz itibariyle Manisaspor rakibimiz olan bir takım. Onlar da alt sıralardan kurtulmaya çalışıyor. Biz de üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz. Bu karşılaşma her iki takım içinde önemli olacak. İnşallah futbolcu kardeşlerim ligte geçen hafta oynadığımız ve galip geldiğimiz oyun anlayışını sürdürürse Manisa'dan Manisaspor karşısında güzel bir sonuçla Samsun'a döneceğimizi düşünüyorum."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!