Samsunspor Sportif Direkötörü Zeren: Hak eden kazansın

Güncelleme Tarihi:

Samsunspor Sportif Direkötörü Zeren: Hak eden kazansın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 11:55

Samsunspor Sportif Direkötörü Zeren: Hak eden kazansın

Haberin Devamı

Hakan AKGÜN/SAMSUN, (DHA)- SAMSUNSPOR Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Şanlıurfaspor maçı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Kaybedersek kendimiz için üzüleceğimiz, kazanırsak Şanlıurfasporlu futbolcular için üzüleceğimiz bir maç olacak. Hak eden kazansın. Coşku içinde geçecek olan Şanlıurfaspor maçında umarım her şey gönlümüzden geçen gibi olur" dedi.
TFF 1'nci lig takımlarından Samsunspor ligin 27'nci haftasında 8 Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçı için Samsun'da ki hazırlıklarını tamamlayarak şehirden havayoluyla Gaziantep'e gitmek için ayrıldı.
Maç ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, maçın zor olacağını ve sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyleyerek, "Balıkesirspor ile yüksek mücadeli bir oyun oynadık. Futbolcu arkadaşlarımız bunu sonuna kadar bilincindeydi. Önemli bir 3 puan aldık. Yine zorlu bir deplasman için Şanlıurfa'ya gideceğiz. Onlarında bizimde 3 puana ihtiyacı var. Seyircileri önünde çok iyi mücadele eden bir ekipleri var. Bizimde puana ihtiyacımız var. Kazanmak için gidiyoruz. Bu deplasmanın bizim için önemli bir tarafı daha var. Şanlıurfa takımı ve şehri bize her zaman bizi keyifle ve güler yüzle karşıladı. Orada oynadığımız maçlarda gerek kazanalım gerekse de kaybedelim hep alkışlanarak sahadan ve şehirden uğurlamışlardır. Bu maçta öyle olacaktır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!