Samsunlular Hasret Giderdi

Güncelleme Tarihi:

Samsunlular Hasret Giderdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2015 16:47

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, İstanbul’da gerçekleştirilen Samsun Tanıtım Günleri ile İstanbul’da yaşayan Samsunlular’ın memleket hasretini giderdiklerini söyledi.
İstanbul Feshane Uluslararası Fuar ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve İstanbul’da yaşayan Samsunlular’ın yoğun ilgi gösterdiği Samsun Tanıtım Günleri renkli görüntülerle sona erdi. Atakum Belediyesi standının yoğun ilgi gördüğü etkinlikte Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı bir araya gelerek sohbet etti. Kendisinin de Karadenizli olduğunu ve Samsun’u çok sevdiğini söyleyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta, Başkan Taşçı’ya çalışmalarında başarılar diledi.
Kendisiyle fotoğraf çekinmek isteyen Samsunlular’la objektiflere poz da veren Başkan Taşçı, “Bu tür tanıtım fuarları şehrimizin, ilçemizin tanıtımı için son derece önemlidir. Öte yandan gurbetteki hemşehrilerimizin memleket hasretini giderdiği Feshane Samsun Tanıtım Günleri’nde biz de hemşehrilerimizle sohbet etme imkanı bulduk. İstanbul’da yaşayan Samsunlular memleketlerine hasretini duyuyor. Bu hasretlerini bir nebze de olsa giderdik” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!