Samsunlu öğrencilerden 'Polis Amca'lara sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Samsunlu öğrencilerden Polis Amcalara sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 14:31

Samsunlu öğrencilerden 'Polis Amca'lara sürpriz

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN'da Hasköy Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında ağırladıkları polislere unutulmaz anlar yaşattı.

Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri Samsun'da tüm hızıyla sürüyor. Kutlamalara, ilçede görevli polisleri okulda ağırlayarak katılan Canik Hasköy Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu öğrencileri, hazırladıkları sürprizlerle emniyet mensuplarına unutulmaz anlar yaşattı.
Canik İlçe Emniyet Müdürü Salih Öztürk ile beraber 15 kişilik emniyet mensubu, Hasköy Okulu'na gelişlerinde öğrenciler tarafından çiçeklerle ve yoğun sevgi gösterileriyle karşılaştı. Bahçedeki coşku daha sonra okulun konferans salonuna da taştı. 
Burada bir açılış konuşması yapan Okul Müdürü Ümmet Öngör, "Adam gibi bir duruuşa sahip olmayı babasından öğrenmiş bir emniyet mensubununu evları olarak karşınızdayım. Özellikle yurdun bazı bölgelerinde evden ayrılırken eşinizle helalleştiğinizi biliyorum. Sizler, insanlar bayram yaparken onların güvenliğini sağlayarsınız. Bu vatan sizler olduğu için bölümeyecek, bütünlüğü korunacaktır" dedi.
İlçe Emniyet Müdürü Salih Öztürk ise, "30 senedir bu teşkilatın içerisindeyim, ilk kez böylesine özel anlara tanıklık ettim. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Daha sonra düzenlenen etkinliklerde öğrenciler polis marşını söyledi, halk oyunları gösterisi sundu. Duygusal anlar yaşatan slayt sunumunun ardından program, hep birlikte pasta kesimiyle son buldu.
VEDAT YAVUZ'A ÇİÇEKLİ KUTLAMA
Öte yandan, Hasköy Cumhuriyet İlkokulu Ortaokulu'ndan bir grup öğrenci, Okul Müdürü Ümmet Öngör ve öğretmenleriyle birlikte İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'u makamında siyaret ederek çiçek sundu. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!