Samsun'daki kaçak silah operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Samsundaki kaçak silah operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2012 19:50

Rize'den Ankara'ya kaçak silah sevkıyatı yaptıkları iddiasıyla Samsun'da gözaltına alınan 2 kişi ile bu silahları temin ettiği öne sürülen bir kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin dün Tekkeköy ilçesi girişinde 06 BA 668 plakalı otomobili durdurarak yaptığı aramada, 9 el yapımı tabanca, bir satır, bir bıçak, bir kar maskesi ve Ankara Emniyet Müdürlüğü yazılı bir arma bulmasıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Sami Küçük (30) ve Volkan Uyar (31) ile bu silahları temin ettiği iddiasıyla Artvin'in Hopa ilçesinde yakalanıp Samsun'a getirilen Mehmet Koçal'ın, Samsun Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları tamamlandı.
İlk ifadelerinin ardından Tekkeköy Adliyesine sevk edilen şüpheli üç kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay

Dün Rize'den Ankara'ya kaçak silah sevk edildiği iddiası üzerine çalışma başlatan Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Tekkeköy ilçesi girişinde 06 BA 668 plakalı otomobili durdurmuş, araçta yapılan aramada, 9 el yapımı tabanca, bir satır, bir bıçak, bir kar maskesi ve Ankara Emniyet Müdürlüğü yazılı bir arma bulmuştu.
Otomobilde bulunan Sami Küçük ve Volkan Uyar gözaltına alınmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!