Samsun'da Sağlık Endüstri Zirvesi

Güncelleme Tarihi:

Samsunda Sağlık Endüstri Zirvesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2017 12:18

Samsun'da Sağlık Endüstri Zirvesi

Haberin Devamı

SAĞLIKTA BÜYÜK ZİRVE SAMSUN’DA

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN Sağlık Endüstri Zirvesi’ne ev sahipliği yapacak. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan zirvede ülkemiz açısından büyük önem arzeden konular ele alınacak. Tıbbi Cihaz üretiminde de Dünya’da 3’ncü büyük merkez olan Samsun’dan sektöre yönelik önemli açıklamalar yapılacak.

Orta Karadeniz (TR83) Bölgesi’nin Rekabetçiliğinin Arttırılması Projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan ve Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen,  Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın program otoritesi olduğu Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından uygulanan proje bölgemiz açısından çok önemli sonuçlar ortaya çıkaracak.
Samsun Sağlık Endüstri Zirvesi’ne tıbbi cihaz ve medikal ürünlerin üretimi alanında faaliyet gösteren  uluslararası, ulusal ve bölgesel firmalar, STK’lar, kamu kurum ve kuruluşları, hastaneler ve üniversitelerin ilgili akademik birimlerinden olmak üzere yaklaşık 200 kadar katılımcı ve ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.
Program kapsamında bölgemizde faaliyet gösteren tıbbi cihaz ve medikal firmalarının ürün ve hizmetlerinin tanıtıldığı standlar da gün boyu ziyaret edilebilecek.
HEDEF PAZAR ELE ALINACAK
Ayrıca gerçekleştirilecek olan konferansta katılımcılara “Tıbbi Cihazlar Endüstrisi için Stratejik Hedefler” , “Sağlıkta Dijital Dönüşüm” ve “Ulusal ve Uluslararası Pazarlarda İşbirliklerinin ve Iliskilerin Geliştirilmesi” konularında bilgiler verilecek. OKA yetkilileri konuyla ilgili daha fazla detaylı bilginin ise http://samsunhealthsummit.com/ adlı web adresinden edinilebileceğini söyledi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!