Samsun'da 'Olimpik Gün' etkinliği düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Samsunda Olimpik Gün etkinliği düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 13:54

Samsun'da 'Olimpik Gün' etkinliği düzenlendi

Haberin Devamı

Hakan AKGÜN/SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'da Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Samsun İl Gençlik ve Spor Hizmetleri iş birliği düzenlenen 'Olimpik Gün'de yaklaşık 500 öğrenci doyasıya eğlendi.

Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) ve Milli Olimpiyat Komiteleri tarafından 'hareket et, öğren, keşfet' sloganı ile kutlanan 'Olimpik Gün', Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) Samsun Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu'nda düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Deaflympics Olimpiyat Genel Koordinatörü Serkan Baltacı, öğrenciler, öğretmenler, antrenörler ve çok sayıda öğrenci ve işitme engelli öğrenci katıldı. Olimpik Gün’e katılan yaklaşık 500 öğrenci, mini golf, hentbol, basketbol, ip atlama, halat çekme ve halka oyunu gibi çeşitli oyunlarla doyasıya eğlendi.

Etkinlik hakkında bilgi veren Samsun İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Güven Özyurt, "Samsun'da Temmuz ayında yapılacak olimpiyatlar öncesinde farkındalık oluşturmak için böyle bir etkinlik düzenlendi. Öğrenciler burada olimpiyat oyunları ile tanışırken bir yandan da eğlendiler" dedi.

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!