Samsun'da öğretmenlerin 'Reprodüksüyon' sergilendi

Güncelleme Tarihi:

Samsunda öğretmenlerin Reprodüksüyon sergilendi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2017 17:57

Samsun'da öğretmenlerin 'Reprodüksüyon' sergilendi

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN Doğa Okulları İlkokul Birimi Öğretmenleri ve idarecilerinin 15 Nisan Dünya Sanat Günü için hazırladığı "Reprodüksüyon" çalışması Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Eker, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ceren Pekşen ve Okul Müdürü Arzu Güner Geveci tarafından açıldı.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde açılan sergi büyük ilgi gördü. Yoğun bir katılımla gerçekleşen sergiden konuşma yapan Okul Müdürü Arzu Güner Geveci , "Leonardo da Vinci'nin doğum günü olan 15 Nisan Dünya Sanat Günü’nde Doğa Okulları olarak öğretmenlerin bilmediği duygu ya da bilgiyi öğrenerek aktarmasındaki zorluğu biliyoruz ve bizler her eğitimini verdiğimiz alana dokunarak önce kendimiz yaşıyoruz. İlk kez boyaları karıştıran ve eline fırça alan öğretmenlerimizin emeğine teşekkür ederim"  dedi.
Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Eker’de yaptığı konuşmasında, "Bizler dokunabildiğimiz her yerde sanat adına katkı sağlayacak alanlarda yer alırız ve Doğa’nın İlkokul kadrosunun bu harika çalışmasında olmaktan gurur duyuyor ve her yıl projenin daha da büyütülerek Samsun’da devam ettirilmesini arzu ediyorum” diye konuştu.
Sergi velilerin de ilgisini çekti. Serginin 19 Nisan Çarşamba gününe kadar devam edeceği de bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!