Samsun'da 18 Mart coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Samsunda 18 Mart coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2017 12:02

Samsun'da 18 Mart coşkusu

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN'da 18 Mart Şehitler Günü'nde öğrenciler Kore ve Kıbrıs gazileri ile biraraya geldi.

Samsun'un İlkadım İlçesi'nde 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu'nda 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle düzenlenen programda Kore ve Kıbrıs gazileri öğrencilerle buluştu. Kore gazisi Ali Gümüş ve Kıbrıs Gazisi Fahri Çamur’un öğrencilerle paylaştığı savaş anıları duygusal anlara sahne olurken, salonda ayakta alkışlandı. 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdürü İsmail Çamuroğlu program hakkında katılımcıları bilgilendirirken, okul öğrencileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu.



İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz ve protokol üyeleri okul girişinde ve içerisinde öğrenciler tarafından büyük ilgi görürken, program sonunda okul önünde çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile program sonlandırıldı.



Gaziler ve Şehitler programına ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Çınkıl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Beytullah Doğan, İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Karadeniz, Samsun Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Diril ve dernek gazi üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!