Samsun Valisinin eşi Emine Kaymak, polis eşleri ile bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Samsun Valisinin eşi Emine Kaymak, polis eşleri ile bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2017 13:49

Samsun Valisinin eşi Emine Kaymak, polis eşleri ile bir araya geldi

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN Valisi Osman Kaymak’ın eşi Emine Kaymak dün Polis Eşleri Derneği tarafından düzenlenen programa katıldı.

Samsun Valisi Osman Kaymak’ın eşi Emine Kaymak, Polis Eşleri Derneği Samsun Şubesi'nin emniyet teşkilatı mensubu, şehit, malul ve mağdur aileler yararına düzenlenen etkinliğine gitti. Programda konuşma yapan Polis Eşleri Derneği Başkanı Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'un eşi Azize Yavuz "Malumlarınız olduğu üzere derneğimiz yapılan bağışlarla faaliyetlerini yürütmektedir. Amacımız halen ilimizde görev yapan emniyet mensubu kardeşlerimizin ve görevleri başında şehitlik mertebesine ulaşan meslektaşlarımızın geride bıraktıkları üniversite eğitimi alan evlatlarına eğitim bursu vererek, ailelerin maddi yüküne bir nebzede olsa katkıda bulunmaya çalışmaktır. Bu kutsal görevde derneğimiz tarafından 2016-2017 döneminde üniversite ile yüksek okullarda eğitim gören 40 öğrencimize burs verilmiş olup, bundan sonraki eğitim ve öğretim dönemlerinde de siz değerli konuklarımızın katkılarıyla elimizdeki imkânlar çerçevesinde burs verilmeye devam edilecektir. Bu etkinliğimizin hazırlanmasında katkısı olan her rütbedeki emniyet mensupları teşkilatımızın eşlerine katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Siz değerli konuklarımıza bizleri yalnız bırakmadığınız için şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Vali Kaymak'ın eşi Emine Kaymak, gençlerin geleceği adına eğitim alan teşkilat mensuplarının evlatlarına verdikleri destekten dolayı dernek başkanı Azize Yavuz ve üyelerine teşekkür etti. Daha sonra derneğe gelir sağlamak adına hediye çekilişi yapıldı. Çekilişte çeşitli hediyelerin yanında dernek başkanı Azize Yavuz'un kendi el emeği ile yaptığı tablo da çekilişte verilen hediyeler arasında yer aldı. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!