Samsun Valisi Şahin, şehit ailelerini ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Samsun Valisi Şahin, şehit ailelerini ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2017 11:01

Samsun Valisi Şahin, şehit ailelerini ziyaret etti

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN Valisi İbrahim Şahin, şehit polis memuru Mustafa Öztürk ve Şehit Piyade Uzman Onbaşı Ramazan Taşkın'ın Çarşamba İlçesi'nde ikamet eden ailesine taziye ziyaretinde bulundu.



Samsun Valisi İbrahim Şahin, İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena Stadı yakınında, 10 Aralık 2016 Cumartesi akşamı gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Mustafa Öztürk'ün Çarşamba İlçesi'nde bulunan evine giderek, şehidin babası Ahmet Öztürk ve diğer aile bireylerine taziye ziyaretinde bulunarak, acılarını paylaştı.



Daha sonra Vali Şahin Valimiz Sayın İbrahim Şahin, Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatına katılan Türk askerlerinin bulunduğu El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ unsurlarının bomba yüklü araçla düzenlediği saldırı sonucu şehit olan, Piyade Uzman Onbaşı Ramazan Taşkın’ın Çarşamba İlçesi Sarıcalı Mahallesi'ne giderek burada ikamet eden şehidin ailesine taziyede bulundu.



Şehidin babası Fazlı Taşkın, annesi ve diğer aile bireyleri ile görüşen Vali Şahin, "Şehitlerimiz bu vatan, bu millet, bu bayrak için, toprağımızdan bir karış vermemek adına kanlarıyla, canlarıyla fedakarlık ettiler. Allah şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin. Sizler en güzel varlıklarınızı, evladınızı bu vatan için toprağa verdiniz. Bundan sonra her ne ihtiyacınız olursa olsun yirmi dört saat sizlerin ihtiyaç ve sorunlarınızı gidermek görevlerimizin önceliği arasındadır. Kapımız sizlere her zaman sonunua kadar açık'' dedi.



Taziye ziyaretine ayrıca, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'da katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!