Samsun Olympian Ragbi takımı Türkiye 2’ncisi oldu

Güncelleme Tarihi:

Samsun Olympian Ragbi takımı Türkiye 2’ncisi oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2018 16:12

Samsun Olympian Ragbi takımı Türkiye 2’ncisi oldu

Haberin Devamı

Gökhan İÇKİLLİ/SAMSUN, (DHA) – TÜRKİYE Ragbi Federasyonu tarafından 3 etaplı olarak düzenlen ve son etabı Samsun’un Çarşamba ilçesinde oynanan Türkiye Kadınlar 7’li Ragbi Ligi’nde Muğla Gençlik Spor kulübü şampiyon olurken, Samsun Olympian Akademi Spor Kulübü ikinci, Kadıköy Ragbi Spor Kulübü üçüncü oldu.

Şampiyonanın 1’inci etap grup müsabakaları 18 Mart 2018 tarihinde 2’nci etap Çeyrek Final müsabakaları 08 Nisan 2018 tarihinde Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirildi. 1’inci ve 2’nci etap müsabakaları sonucunda final etabına Samsun Olympian Akademi Spor Kulübü, Muğla Gençlik Spor Kulübü, Kadıköy Ragbi Spor Kulübü ve Çamlıca Gençlik Spor Kulübü olmak üzere 4 takım yükseldi.

Türkiye Kadınlar 7’li Ragbi Ligi Final Etabı 12 Mayıs Cumartesi günü Samsun’un Çarşamba ilçesinde yapıldı. Müsabakalar sonucunda oynadığı 3 maçın 2’sini kazanan Samsun Temsilcisi Olympian Sharks Kadın Ragbi Takımı, Kadınlar 7’li Ragbi Ligi Türkiye 2’ncisi olurken, Muğla Gençlik Spor Kulübü’de Türkiye Şampiyonu oldu. Ayrıca şampiyonanın fair-play ödülünü de Samsun Olympian Sharks oyuncularında Şura Alış aldı.

Müsabaka sonra açıklama yapan Samsun Olympian Akademi Spor Kulübü Başkanı Erkan Güral, “Mutluyuz, gururluyuz şehrimize bir kupa daha kazandırmaktan onur duyuyoruz. Oyuncularıma ve teknik ekibime gösterdikleri üstün performanstan ve mücadelecisi ruhlarından ötürü teşekkür ediyorum“ dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!