Şampiyonlar onuruna yemek

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlar onuruna yemek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2018 10:59

Şampiyonlar onuruna yemek

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SPOR Toto Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) şampiyon olan Serik Belediyesporlu futbolcular yemekte bir araya geldi.

Spor Toto BAL 7'nci Grup'u lider olarak tamamlayan Serik Belediyespor onuruna Belek Mahallesi'ndeki bir balıkevi sahibi tarafından yemek verildi. Yemeğe Kaymakam Haluk Şimşek, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, belediye başkan yardımcıları Bünyamin Okudan ve Mustafa Taşkaya, Kulüp Başkanı Rakip Utan, Futbol Şube Sorumlusu İsmail Kökalışlar, Teknik Direktör Mehmet Şansal ve futbolcular katıldı.

Kaymakam Haluk Şimşek, "İyi bir sezonun ardından kazanılan başarıyı kutluyorum. İnşallah takımımızı 3'üncü Lig'e sizler taşıyacaksınız" dedi.

Belediye Başkanı Ramazan Çalık, sporculara 10 günlük tatil müjdesi verirken, TFF 3'üncü Lig'e çıkmanın primini de futbolcuların kendilerinin belirleyeceğini söyledi. Başkan Çalık, "Sezon başında güzel bir kadro kurduk. Futbolcularımız, teknik heyet, yönetim birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak grupta şampiyon olduk. Burada en büyük pay taraftarlarımızın. Şimdiki hedefimiz Ödemişspor ile oynanacak play-off maçını kazanıp 3'üncü Lig'e çıkmak. Sezon başında 'O sene bu sene' dedik ve inşallah da hedefimizi tamamlamaya çok az kaldı" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!