Şampiyondan Başkan Uysal'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Şampiyondan Başkan Uysala ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2018 12:19

Şampiyondan Başkan Uysal'a ziyaret

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MACARİSTAN'da düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan milli sporcu Hasan Mert Kızıl, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a spora ve sporcuya olan desteklerinden teşekkür etti, kick boks eldiveni hediye etti.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yeni yılın ilk randevusuz görüşme günü için, belediye fuayesinde bulunan Turunç Masa'da vatandaşları kabul etti. Başkan Uysal'ın bu haftaki konukları arasında, kasım ayında Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda Dünya 3'üncüsü olan milli sporcu Hasan Mert Kızıl vardı. Şampiyonada 44 madalya kazanan Türk Milli Takımın parçası olan 22 yaşındaki Kızıl, Başkan Uysal'a spora ve sporcuya olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Uysal, genç sporcu için Muratpaşa Belediyesi tesislerinin sonuna kadar açık olduğunu belirterek amatör sporlara desteklerini artarak devam edeceğini söyledi. Kızıl, günün anısına Başkan Uysal'a kick boks eldiveni hediye etti. Başkan Uysal, üniversite yıllarında bir süre boksla ilgilendiğini dile getirdi şampiyon sporcuyla boksör pozu verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!