Şampiyon Osmaniyespor'a kutlama yemeği

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon Osmaniyespora kutlama yemeği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 13:28

Şampiyon Osmaniyespor'a kutlama yemeği

Haberin Devamı

OSMANİYESPOR'un futbolcuları, teknik heyeti ve kulüp yöneticileri onuruna, kazanılan şampiyonluk sonrasında kutlama programı düzenlendi. Osmaniyespor futbolcularına ve teknik heyetine Osmaniye’ye şampiyonluk mutluluğunu ve gururunu yaşattıkları için teşekkür eden Vali Kerem Al, “Osmaniye’mizin 12 yıldır profesyonel lige çıkma özlemi vardı. Sizler bunu gerçekleştirdiniz, tebrik ediyoruz. Sizlerden daha nice başarılar bekliyoruz. Bu ekibin Osmaniye’yi 2. Lige taşıyacağına inancım tamdır. Hepinize başarılar ve mutluluklar diliyorum." diye konuştu.
Belediye Başkanı Kadir Kara ise takımın futbolcularına tüm Osmaniyeliler adına teşekkür ederek, “Bütün gücünüzü, bütün inancınızı ortaya koyarak bu seneyi tamamladınız ve oynadığınız son maçta Osmaniye’ye şampiyonluğu getirdiniz. Emekleriniz karşılığı hiçbir şeyle ölçülemez. Hepinize teşekkür ediyorum." dedi.
Osmaniyespor Başkanı Murat Teke ise takımın şampiyonluğunun tüm Osmaniye’ye gurur verdiğini söyleyerek, başarıda emeği olan herkese teşekkür etti.  Sporcular ise Osmaniye’ye bu gururu yaşatmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, kendilerine destek olan başta Vali Kerem Al ve Belediye Başkanı Kadir Kara olmak üzere herkese teşekkür ettiler.
Programın sonunda Osmaniyespor Futbol Kulübü tarafından, Vali Kerem Al ve Belediye Başkanı Kadir Kara'ya takımın şampiyonluk sevincini yaşadığı sırada çekilmiş fotoğrafları hediye edildi. 
İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)
İE (AP) 26.04.2017 (FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!