Şampiyon olup, sahada antrenörün doğum gününü kutladılar

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon olup, sahada antrenörün doğum gününü kutladılar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2018 11:08

Şampiyon olup, sahada antrenörün doğum gününü kutladılar

Haberin Devamı

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR'da düzenlenen Genç Kızlar Basketbol İl Birinciliği turnuvasına katılan Burdur Spor Lisesi takımı, hem şampiyon olarak hem de sahaya getirdikleri pastayla antrenörleri Özgür Kurtoğlu'nun doğum gününü kutladı. Eşi ve yakın arkadaşları da Kurtoğlu'na sahada pastalı kutlama yaptı.
Burdur'da 4 takımın katılımıyla düzenlenen Okul Sporları Genç Kızlar Basketbol İl Birinciliği finalinde Gölhisar Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'ni yenen Burdur Spor Lisesi şampiyon oldu. Turnuvada Özel Bahçeşehir Koleji üçüncü, Ercan Akın Fen Lisesi ise dördüncü oldu.
Final maçının bitiş düdüğünün ardından Spor Lisesi beden eğitimi öğretmeni ve kız basketbol takımın antrenörü Özgür Kurtoğlu'na doğum günü sürprizi yapıldı. 'İyi ki doğdun' sloganı eşliğinde pastayla sahaya gelen öğrencileri ve oyuncuları, 42'nci yaşına giren Özgür Kurtoğlu'nun doğum gününü kutladı. Sürpriz karşısında şaşıran Kurtoğlu, öğrencilerine teşekkür ederek pastadaki mumları üfledi.
İKİNCİ PASTALI KUTLAMA
Özgür Kurtoğlu'na sahada ikinci doğum günü kutlamasını da eşi Demet ile yakın arkadaşları Mehmet ve Müge Kurt çifti yaptı. Kurtoğlu, pastayla sahaya gelen eşi ve arkadaşlarıyla birlikte kutlama yaptı. Burdur Spor Lisesi mart ayında Isparta'da yapılacak grup maçlarında Burdur'u temsil edecek.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!